fbpx

Na een traject met de psycholoog bleven mijn klachten aanhouden. Nicolette heeft mij handvaten geboden die ik bij de psycholoog niet heb kunnen vinden. Ze maakt gebruik van laagdrempelige en praktische methodieken die je in je dagelijkse leven kan toepassen. Hierdoor kon ik mijn worstelingen bij de bron aanpakken, oude patronen doorbreken en werken aan een duurzame gedragsverandering. Nicolette heeft me gelopen om assertief te zijn naar mezelf, los te laten en meer in het moment te leven. Deze begeleiding heeft geleid tot mooie stappen richting emotionele volwassenheid. Voor wie op zoek is naar een professionele, rustige en empathische coach, kan ik Nicolette van harte aanbevelen!

Kleine stappen leiden tot grote sprongen

Nadat ik ziek naar huis gestuurd was van mijn werk, kon ik al heel snel bij Nicolette terecht. Ze heeft me de eerste weken geholpen hoe je dat doet “ziek thuis zitten”. Tijdens de 1e sessies kwam ik er achter dat mijn uitval niet toe te wijzen was aan 1 ding, maar een optelsom van lange tijd en vele omstandigheden. Na een half jaar ging ik weer op therapeutische basis aan het werk, maar pas na 1,5 jaar kan ik zeggen dat ik er weer ben. Nicolette heeft mij enorm op weg geholpen met haar rust, haar luisterend oor, de oefeningen en het spiegelen. Ze heeft me geholpen mijzelf weer terug te vinden en zo mogelijk nog mooier te maken.

Nicolette gaf me elke sessie handvatten om mee (verder) te werken. Ook heb ik nu meer (be)grip m.b.t. wat er speelde bij mijn werk en het effect daarvan op mezelf.

Begrijpen en Doen!

Nicolette heeft in haar coaching in mijn ogen een goeie balans tussen praktische oefeningen en menselijke psyche. Zeer leerzaam traject.

Van sceptisch naar Assertief

Nicolette had na ons kennismakingsgesprek gelijk door waar mijn probleem lag en heeft mij gedurende coaching traject enorm geholpen om dit te veranderen. De rust die zij uitstraalt brengt ze over op degene die bij haar is. Ik gebruik de lessen en tips die ze mij gegeven heeft dagelijks en dit heeft mijn plezier in mijn werk terug gebracht.

John - 53 jaar

Minder piekeren - Méér van mezelf houden

Nicolette is fijn om mee te praten. Erg begripvol, rustig en geeft goede feedback waar je wat mee kan. Ook kan je tijdens of na de sessie een oefening verwachten die goed aansluit bij je behoeftes.

Anne - 26 jaar

Rust in hoofd en lijf

De meeste afspraken met Nicolette vonden het afgelopen jaar plaats in het bos bij paleis het Loo. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Terug naar de natuur en terug naar jezelf. Waar liggen je valkuilen, je kracht en je doel. Ik heb voldoende handreikingen en lieve mensen om me heen om te helpen het geleerde toe te blijven passen. Het lukt mij nu om situaties sneller in te schatten, zodat ik daar tijdig op kan anticiperen. Hierdoor heb ik meer rust in mijn hoofd en lijf.

Josette - 52 jr

Zelfvertrouwen en rust

Ik ben erg geholpen met het coachtraject. Hierdoor heb ik mezelf veel beter leren kennen en geleerd dat ik meer rust in moet bouwen om het overzicht te bewaren, waardoor ik productiever ben en er uiteindelijk meer uit mijn handen komt. Het was een prettige ervaring, waarbij me een spiegel is voorgehouden. Dit gebeurde op een eerlijke manier, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in mijzelf.

Wendy - 43 jr

Terug na burn-out

Terugkerend uit een burn-out heeft Nicolette me de handvaten gegeven uit mijn schulp te kruipen en weer deel te nemen aan de maatschappij. Ik vind haar een enthousiaste coach, die goed in staat is je problematiek en aard te doorgronden en haar coaching daarop af te stemmen. Ze heeft oog voor actuele gebeurtenissen, die aandacht behoeven zonder het doel uit het oog te verliezen. Ze motiveert zonder druk uit te oefenen.

Astrid - 51 jaar

Assertiviteit

Ik kwam bij Nicolette omdat ik graag assertiviever wil reageren. Ik kijk terug op een fijne en leerzame tijd. Erg fijn om een aantal goede handvatten te hebben. De tijd tussen de sessies gaf voldoende ruimte om hiermee te kunnen oefenen. De laatste sessie outdoor vond ik erg bijzonder. Wat ik ook geleerd heb, is hoe het is om meer naar mijn gevoel te luisteren en er ook iets mee te doen! Dat gaat mij steeds beter af.

Maartje - 41 jaar

De lat hoog

Via mijn werkgever kwam ik met Nicolette in aanraking. Ik merkte al wat langer dat ik op mijn werk de lat voor mezelf vaak te hoog leg – en koste wat het kost hier aan wil voldoen. Door de gesprekken en oefeningen met Nicolette ben ik gaandeweg gaan leren vroegtijdig in te zien dat ik de lat ook lager kan leggen, of op een andere plek en dat het iets is wat ik mezelf opleg. Vanuit dit bewustzijn heb ik handvaten meegekregen om daar mee om te gaan. Wat ik erg waardeer in de benadering van Nicolette is dat deze to-the-point is, toegespitst op mijn situatie met gevarieerde inzet van theorie, methoden en technieken – afgestemd op mijn behoefte op een bepaald moment. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren!

38 jaar

Bewust van grenzen

Coaching heeft mij geholpen bij mijn re-integratie na een burn-out. Ik heb ontdekt waar mijn sterke punten zitten en wat mijn valkuilen zijn. Na dit traject weet ik veel beter hoe ik stress moet voorkomen, herkennen en indien nodig snel laten afvloeien. Daarnaast ben ik veel meer gericht op het scheppen van goede momenten in mijn werk- en privéleven, i.p.v. het ondergaan van slechte.

Johnny - 38 jaar

Duidelijk zijn

Blij en verrast ben ik hoe de coaching heeft uitgepakt, omdat ik hierdoor op mijn werk een ontwikkeling in gang heb gebracht die ik niet had verwacht. De sfeer tijdens de sessies was prettig en vertrouwd waardoor ik mij makkelijk open kon stellen. Nicolette zorgt voor een veilige sfeer en weet met ‘lastige’ vragen te trechteren naar de kern. Ook heb ik handvatten om aan mijn doel te blijven werken.

Martine - 55 jaar

Signalen oppikken en naar handelen

Door de leidende rol in mijn werk is het noodzakelijk om signalen op te pikken en hier ook iets mee te doen. Regelmatig negeerde ik het en ging gewoon door of loste alles zelf op. Ik zie nu hoe ik makkelijker kan communiceren over verwachtingen, taken en verantwoordelijkheden. Het oppakken van de signalen in de groep en deze bespreekbaar maken, helpen hierbij. Ik ben zeer tevreden over Nicolette. Zij begreep mijn leervragen en heeft mij geholpen om mijn ontwikkelpunten praktisch toepasbaar te maken.

Sander - 41 jaar

Gezonde relatie met mezelf en anderen

Ik wilde gecoacht worden om mijzelf terug te vinden. Lange tijd heb ik op een negatieve manier tegen dingen in het leven en 'liep weg' voor mijn omgeving als het lastig werd. Ik heb mijn struikelblokken leren herkennen en daarop leren acteren. Accepteren wie ik ben en niet langer meer weglopen voor wat er is. Ik zie dingen nu op een andere manier en dat werkt heel goed en voelt een stuk lichter. Zowel zakelijk als privé. De opbrengst is heel waardevol, mijn relatie is erdoor gered en ik voel mij een beter mens. Alle contacten gaan ook beter en oprechter.

Patrick - 46 jaar

Heel fijn vond ik het om de gesprekken te voeren. Al tijdens het eerste gesprek bleek dat de vraag waarmee ik binnenkwam een andere wending kreeg. Doordat ik echt naar mezelf ging kijken, bleek mijn aandacht onbewust al die tijd heel anders gericht te zijn. Dingen binnen werk en privé zijn voor mij duidelijker geworden. Dat heeft mij meer rust gegeven in mijn dagelijks leven.

Anniek – 35 jaar

Wat ik prettig vond is haar professionele houding en het richten op de hulpvraag. Nicolette heeft een rustige uitstraling en luistert echt naar wat er gezegd wordt. Hierdoor werd het voor mij ook makkelijker om mijn gevoel en emoties te laten zien. Ze begeleidt dit zorgvuldig en zorgt ook voor een goede afronding.

Linda - 38 jaar

Dit vind je misschien ook interessant

lifecoaching

Informatieavond

Voornemens? Maak ze waar!

Zin om het nieuwe jaar eens anders te starten?

Kom naar de gratis informatieavond op 15 januari 2019 (19.00 – 20.00 uur). Vrijblijvende informatie over Lifecoaching en wat jij er aan hebt.

Coachproeverij

blur-branch-bright-289416 vierkant2
“Proef de winter”

Met de proeverij willen we jou laten kennismaken met coaching. De seizoenen staan hierbij als metafoor. Wat kan coaching voor je doen?

Proeven wat de winter jou kan brengen? Dat kan op 25 januari 2019 van 9.30 – 12.00 uur.

Ik ga er voor!

ik ga er voor
Programma ‘Ik ga er voor!’

Hoe vaak komt het voor dat je iets wilt, en toch niet doet. Of wel begint en ook weer stopt.

Ben jij het zat om in hetzelfde kringetje te blijven ronddraaien? Ga dan van start met dit programma. Vanaf 11 februari kun jij aan de slag. Nieuwsgierig?

Call Now Button