fbpx
best gelezen 2021

Best gelezen 2021

best gelezen 2021Het ene jaar is weer om en voilà! Weer een heel nieuw jaar om te genieten en te groeien. Dit kan zo maar eens jouw moment zijn om nieuwe stappen te zetten en oude patronen los te laten. Je weet immers al waar die laatste je naar toe brengen.

Laat 2022 een jaar worden van acceptatie van wat is en verlangen naar wat je nog meer kan worden. Kleine stappen leiden nog altijd tot grote sprongen!

 

Ik vind het altijd weer leuk om even terug te kijken naar wat de best gelezen items zijn geweest in een jaar. Dat geeft dan toch de behoefte aan en moedigt mij aan om daar wellicht nog meer van aan te bieden.

 

Daarom hier een overzichtje met de top 5 van de best gelezen artikelen in het afgelopen jaar!

  1. Dit is wat je allergie je vertelt
  2. Perfectionisme/ Positieve stress/ Negatieve stress: 3 tips om het makkelijker te maken
  3. Externe en interne stressfactoren
  4. Jouw gedachten achter zelfsabotage
  5. Overprikkeld

 

All time high

Het thema stress komt de laatste 2 jaar alleen maar vaker aan de orde nu we met wisselende maatregelen te maken hebben. Het artikel ‘signalen van stress’ wordt dan ook nog steeds zeer goed gelezen.

 

Veel leesplezier!

 

En heb je een vraag of een onderwerp waar je meer over wilt weten, mail het mij: nicolette@zwaardcoaching.nl

 

 

Herken je dit of wil je reageren? Heb je hier vaker aan gewerkt en heb je het gevoel niet verder te komen? Stuur gerust een mail naar: info@zwaardcoaching.nl .

Nicolette

 

Ik ben Nicolette Zwaard (1972). Door het schrijven van artikelen wil ik jou inspireren en tips geven, zodat je keuzes maakt,  je plek inneemt waar je tot je recht komt en zo rust kunt krijgen in je hoofd en lijf. Een plek waarbij je aandacht hebt voor jezelf en verbinding met anderen.

Met veel plezier ben ik werkzaam in mijn praktijk in Apeldoorn en werk ik ook buiten in de natuur.  Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in voor de Inspiratie Nieuwsbrief. Of volg mij op LinkedinInstagram of Facebook.

 

Call Now Button