fbpx

Burn-out herstel

Heb jij:

De diagnose gekregen dat je overspannen of burn-out gerelateerde klachten hebt?

Nog lang doorgezet om te werken, maar ineens gaat het helemaal niet meer?

Last van continue onrust in je hoofd?

Het gevoel dat je verantwoordelijk bent voor veel en alles op jouw schouders terecht komt?

Geen energie en tegenzin om aan de dag te beginnen?

Mentale klachten (bv. continu piekeren, moeite met concentreren, negativiteit, niet meer los kunnen laten)?

Lichamelijke klachten (bv hoofdpijn, spierpijn, lage rugpijn, hartkloppingen, etc)?

Emotionele klachten (bv. uitbarstingen in heel boos of verdrietig)?

Het gevoel dat het allemaal niet meer lukt en je ook niet meer kunt genieten?

Herstel van burn-out?

Wil jij:

Actief werken aan jouw herstel?

Bewust worden welke patronen hebben geleid tot deze burn-out situatie?

Je gewoontes en valkuilen herkennen en eerder ingrijpen?

(Innerlijke) Rust en plezier ervaren?

Ieder zijn eigen verantwoordelijkheid laten?

Betere keuzes maken en besluiten nemen in verbinding met jezelf en anderen?

Je (mentaal en emotioneel) stabiel en lekker in je vel voelen?

Je zeker voelen, met vertrouwen oude en nieuwe dingen oppakken?

Burn-out herstel

Al langer merk je dat het op het werk en misschien ook privé niet meer gaat zoals het eerder ging. In de afgelopen maanden soms jaren zijn er veel dingen veranderd. Je gaat op jouw manier door en ‘vecht’ je door de veelheid van prikkels en activiteiten heen. Hulp vragen ben je niet gewend. Inmiddels loopt het over je schoenen, ben je emotioneel niet meer zo stabiel en sleep je jezelf door de dag heen. Je kunt je minder concentreren en rustig nadenken is lastiger geworden. En dan krijg je ineens te horen dat je BURN-OUT gerelateerde klachten hebt… Dat komt hard aan.

De kwaliteiten die je gebracht hebben waar je nu staat, kunnen onder de veranderde omstandigheden vervormd zijn tot valkuilen. Word je bewust van je  patronen en overtuigingen die maken dat je het werk en het leven oppakt zoals jij dat doet. En je signalen die aangeven dat je te ver gaat.

Gedurende de sessies werken we aan herstel, herkenning, inzicht, besluiten, actie en borging.

Maatwerk levert jou handvatten, waardoor je weer krachtig jezelf kunt zijn en bewuster keuzes gaat maken.

Een aantal ervaringen:

Van sceptisch naar Assertief

Nicolette had na ons kennismakingsgesprek gelijk door waar mijn probleem lag en heeft mij gedurende coaching traject enorm geholpen om dit te veranderen. De rust die zij uitstraalt brengt ze over op degene die bij haar is. Ik gebruik de lessen en tips die ze mij gegeven heeft dagelijks en dit heeft mijn plezier in mijn werk terug gebracht.

John - 53 jaar

Opstaan na burn-out - Inzicht in valkuilen

De coaching gesprekken waren verhelderd onder andere door de spiegel die ik kreeg voorgehouden. Ik heb leren stilstaan en stap voor stap geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren en ernaar te handelen. Wat ik prettig vond aan de gesprekken zijn je invoelingsvermogen & je hulp om inzicht te krijgen in mijn valkuilen. Hierdoor heb ik veel geleerd van mijn burn-out periode. Ik ben er goed uitgekomen, heb weer volop energie en hoop ik dit nooit meer mee te maken.

Terug na burn-out

Terugkerend uit een burn-out heeft Nicolette me de handvaten gegeven uit mijn schulp te kruipen en weer deel te nemen aan de maatschappij. Ik vind haar een enthousiaste coach, die goed in staat is je problematiek en aard te doorgronden en haar coaching daarop af te stemmen. Ze heeft oog voor actuele gebeurtenissen, die aandacht behoeven zonder het doel uit het oog te verliezen. Ze motiveert zonder druk uit te oefenen.

Astrid - 51 jaar

Bewust van grenzen

Coaching heeft mij geholpen bij mijn re-integratie na een burn-out. Ik heb ontdekt waar mijn sterke punten zitten en wat mijn valkuilen zijn. Na dit traject weet ik veel beter hoe ik stress moet voorkomen, herkennen en indien nodig snel laten afvloeien. Daarnaast ben ik veel meer gericht op het scheppen van goede momenten in mijn werk- en privéleven, i.p.v. het ondergaan van slechte.

Johnny - 38 jaar

Gezonde relatie met mezelf en anderen

Ik wilde gecoacht worden om mijzelf terug te vinden. Lange tijd heb ik op een negatieve manier tegen dingen in het leven en 'liep weg' voor mijn omgeving als het lastig werd. Ik heb mijn struikelblokken leren herkennen en daarop leren acteren. Accepteren wie ik ben en niet langer meer weglopen voor wat er is. Ik zie dingen nu op een andere manier en dat werkt heel goed en voelt een stuk lichter. Zowel zakelijk als privé. De opbrengst is heel waardevol, mijn relatie is erdoor gered en ik voel mij een beter mens. Alle contacten gaan ook beter en oprechter.

Patrick - 46 jaar
Burn-out herstel

Neem contact op

Call Now Button