fbpx

BusinessCoaching

Gedoe in de organisatie, onduidelijkheden, ideeën of veranderingen komen niet van de grond. Wat wordt uitgesproken is het topje van de ijsberg. Hoe kom je bij de kern? En hoe kom je verder? “Wees bewust van wat je BINNEN zegt en BUITEN doet. Klanten voelen feilloos aan als het niet klopt.” Ontdek het geheim om te groeien met businesscoaching.

businesscoaching

Ik werk onder meer voor:

Patronen

Wij mensen acteren vanuit allerhande patronen die we ons ooit aangeleerd hebben. Deze patronen zijn ons behulpzaam om snel te schakelen en niet steeds het wiel opnieuw uit te hoeven vinden. We reageren ook vanuit basis patronen als we ons aangesproken voelen.

Niet alleen jij als mens hebt die patronen, ook in de organisatie waarin je werkt zijn patronen zichtbaar en voelbaar. En zo kan stagnatie ontstaan in de ontwikkeling van je bedrijf of klanten herkennen zich niet meer in je onderneming. Naar de marktontwikkelingen wordt wel gekeken, maar op de een of andere manier is de stap naar implementatie in jouw bedrijf nog ver weg. Wel merk je dat je soms twijfels hebt of je de juiste dingen doet. Een onzeker en soms passief gevoel maakt zich dan van je meester. En je krijgt het gevoel dat je niet verder komt.

 

Klantbeleving

Hoe komt je bedrijf over in de markt en hoe kom jij over als je in contact bent met jou klanten. Maak je de verwachtingen waar die je creëert? Is de plek die je nu inneemt in de markt voldoende om je ambities waar te maken of is aanscherping van doelgroep en positionering een must voor verdere groei? Waar pak jij de ruimte om verder te groeien en waar belemmer je jezelf en je bedrijf om door te pakken?
Uitreiken of inhouden, gewenst of oprecht. Wat je ook doet, je klant zal het merken.

 

Businesscoaching

Vragen waarmee iemand in beginsel binnenkomt, kunnen een breder verband hebben. Van persoonlijk vlak tot de impact hiervan op de organisatie.
Ik coach op patronen en overtuigingen binnen de organisatie maar ook bij jou als ondernemer. Zo help ik bij het tot stand brengen van ruimte voor nieuwe initiatieven. Als de basis mindset ruimte biedt, is het mogelijk om te werken aan verdere profilering in de markt.

Ik help bij het inventariseren van drijfveren, ambities en de visie en help de huidige klantbeleving te spiegelen. Samen met de ondernemer wordt een praktisch plan opgezet om verder te komen.

Call Now Button