fbpx

De meest gelezen artikelen 2020

Wat werd veel gelezen in 2020? Wat vond de lezer belangrijk en interessant? Onderstaand heb ik het op een rijtje gezet.

Top 5 meest gelezen artikelen

  1. Signalen van stress
  2. 12 signalen die er op wijzen dat je perfectionisme uit de hand begint te lopen
  3. Jouw gedachten achter zelfsabotage
  4. Afleidende vormen en toch signalen van stress
  5. Het lastige van waardering

 

De artikelen hebben veel met elkaar te maken. In de diepere laag verwijzen de thema’s naar ons gevoel van veiligheid en vertrouwen, onze perceptie van kracht, onze manier van verbinden met onszelf en anderen en hoe we ons uiten.

Dit zijn thema’s van alle tijden. Maar vooral met door confrontatie met COVID19 zijn deze thema’s belangrijker dan ooit. We horen het in de reacties in opinie programma’s op TV. We horen het via de uitspraken via social media en de calamiteiten op straat. Om hier geen willoos slachtoffer van te worden, hebben we de behoefte om iets te doen met datgene wat we ervaren.

Eigenaarschap heeft een sleutelpositie in alle vragen die langskomen. De wil om te reflecteren, te werken aan bewustwording en vervolgens in actie te komen. zo zie ik klanten in mijn praktijk ook werkelijk hoofd – hart – buik weer met elkaar in balans brengen.

Die balans zorgt voor het ervaren van mogelijkheden en plezier in het leven. En dat is letterlijk te zien aan de energieke houding en stralende ogen. En te merken aan het initiatiefrijke gedrag, bewust van wat hij of zij kan en niet kan.

 

Ook dit jaar deel ik weer vol enthousiasme kennis, informatie en inzichten. Heb jij onderwerpen waar je het liefst meer van wil weten? Herken je thema’s die hierboven worden benoemd of staat jouw thema er niet bij?
Stuur mij dan een bericht via nicolette@zwaardcoaching.nl . Dan kijk ik of ik dat thema mee kan nemen het komend jaar. Ik kijk uit naar je reactie! 😊

 

 

NicoletteIk ben Nicolette Zwaard (1972). Door het schrijven van artikelen wil ik jou inspireren en tips geven, zodat je meer en meer je plek inneemt en tot je recht komt. Een plek waarin je aandacht hebt voor jezelf en verbinding met anderen.

Met veel plezier ben ik werkzaam in mijn praktijk in Apeldoorn waar ik Lifecoaching en Management coaching bied.

Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in voor Inspiratie Nieuwsbrief. Of volg mij op Linkedin, Instagram of Facebook.

Heb je vragen over dit artikel of vragen of interesse in mijn begeleiding? Stuur gerust een mail naar: info@zwaardcoaching.nl of gebruik het contactformulier.

 

Call Now Button