fbpx

E-Book : Goed genoeg!

Jij straalt uit dat je het goed voor elkaar hebt. Maar binnen in je hoor je regelmatig een kritische stem die je aanspoort om nog even door te gaan. Iets beter je best te doen. Je hebt alle reden om dit serieus te nemen. Bevlogenheid geeft energie, dan gaat alles als vanzelf. Maar begin je jezelf aan het lijntje te houden, is er altijd een 'maar', is het nooit genoeg? Misschien is dit E-Book dan iets voor jou.

Vertel mij meer!


   
  Als je dit e-Book aanvraagt, krijg je ook maandelijks gratis vervolg tips en inspiratie om de cirkel blijvend te doorbreken. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.
   


   

  Bewust van je bedoelingen

  Herken je dit?

  • Het rapport is wel klaar, maar je blijft maar bijschaven.
  • Je hebt je mening in de vergadering gegeven. Had je het toch beter anders kunnen zeggen?
  • Zoals gebruikelijk heb je veel gedaan vandaag. Toch ben je niet echt tevreden.

  Je blijft bezig en piekert wat je nog meer kan doen. Een gevoel van zorgen en onvermogen bekruipt je. Pfff, uiteindelijk is er nog weinig waar je van kunt genieten op dit moment. En daar word je zo onrustig van.
  Daarom ben je alert, je besteedt tijd en aandacht aan van alles. Jij wordt niet zomaar verrast dat je consequenties niet overdacht hebt. Doordat je af en toe beloond wordt, ga je er mee door. Maar deep-down-inside ben je er klaar mee. Is het wel realistisch wat je van jezelf vindt?

  Ben jij er ook klaar mee? Wil je niet alleen uitstralen dat je het goed voor elkaar hebt? Wil je dat het zo is?!

  Download nu het E-Book ‘Goed Genoeg!’. Hierin geef ik je inzicht in jouw onbewuste gedachten en bedoelingen.

  Volg mij op     instagram  linkedin

  Call Now Button