fbpx

Ik ga er voor!

Hoe vaak komt het voor dat je iets wilt en toch niet doet. Of wel begint en ook weer stopt.  Er zijn altijd wel situaties of personen in je omgeving waar je je door laat afleiden en je doel raakt buiten beeld…

Ben jij het zat om in hetzelfde kringetje te blijven ronddraaien? Wil je wat je voorneemt, nu ook doorzetten?

Persoonlijk programma

Realiseer jouw doel en begin met het programma ‘Ik ga er voor!’. Wat je wilt bereiken, dat kan van alles zijn. Als je er maar passie voor voelt en er iets voor over hebt.

Het programma bestaat uit vier sessies van 2 uur, gehouden op een maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. De sessies starten op 11 februari en vinden om de week plaats. Op die avonden word je in een kleine groep op een laagdrempelige manier op weg geholpen om je eigen doel te gaan realiseren. Hierbij pak je je eigen thema op en word je begeleid door Nicolette.

Je maakt een concreet plan. We staan stil bij jouw stappen en waar je tegenaan loopt. En pakken de draad weer op, op weg naar jouw doel. De weg er naar toe is minstens zo belangrijk als het doel zelf.

 

Wat ga je doen?

 

Sessie 1   Dit wil ik – 11 februari

In deze sessie ga je aan de slag met je doel. Met behulp van enkele oefeningen verdiep je je in wat je echt wilt en waar je nu staat. Je maakt een begin met een werkplan en ervaart wat je nodig hebt voor de reis ernaar toe.

 

Sessie 2   Dit kan ik – 25 februari

In deze sessie komen zowel je verlangen als je weerstand bij het oppakken van je doel aan de orde. Zo help je jezelf om je motivatie te versterken om je doel te halen.

 

Sessie 3  Ik zie mij – 11 maart

Wat kom je in jezelf en je omgeving tegen nu je bezig bent met het bewandelen van jouw pad op weg naar dat wat je echt graag wilt. Voel je je gehoord en gezien? Hoe ga je hiermee om? Hoe pas je dit in je werkplan in?

 

Sessie 4   Ik wil actie – 25 maart

Tijd om het werkplan tegen het licht te houden. Waar sta je nu? En wat is er nodig om de volgende stap in de richting van je doel te maken?

 

Verwachte resultaten
  • Focus
  • Helpende mindset
  • Zelfinzicht
  • Zelfvertrouwen
  • Een helder plan

Dit mooie en verdiepende programma brengt je niet alleen dichter bij wat je graag wilt, onderweg leer je ook veel over jezelf. Jij pakt de draad op en ervaart volop inspiratie en motivatie door met elkaar aan de slag te gaan.

Wil jij ook in beweging komen? Schrijf je dan nu in voor dit programma. Meer informatie ontvang je door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je graag meedoen, maar ben je deze data verhinderd? Individuele coaching is ook mogelijk. Geef het aan op onderstaand formulier.

Wie, wat, waar?

Wanneer: vanaf maandagavond 11 februari

Tijd: 19.00 uur – 21.00 uur

Locatie: Burglaan 16, 7314 BM Apeldoorn

Meer informatie aanvragen

    Call Now Button