fbpx

Individuele Coaching

Ik help mensen inzicht te krijgen in hun eigen patronen en waar nodig te veranderen. Life Coaching werkt als een spiegel: kijk eens naar het pad wat je tot nu toe gelopen hebt en waar je zo naar uitkijkt. Jouw kijk op het leven heeft je gebracht waar je nu staat: je persoonlijke ontwikkeling, je keuzes in werk, privé, relaties, ze hebben met elkaar te maken. Met life coaching blijf je je leven verder ontwikkelen en vormgeven. Waar sta jij op dit moment?

Lifecoaching

Leer van je onbewuste patronen

Maatwerk

Voel je gehoord en gezien

Balans

Signalen vanuit ratio - emotie - fysiek

LifeCoaching? Hoezo?

LifeCoaching richt zich op het vormgeven van je leven.

Hierbij is aandacht voor alle elementen die ons leven vorm en richting geven. Van de plek die je inneemt, de rollen die je speelt tot en met mate van balans in jouw leven die bij jou past. Gericht op jezelf en jij in relatie tot de ander. De een komt vanuit een werkgerelateerde vraag, de ander vanuit een privé vraag. Maar uiteindelijk ben jij maar één persoon die al zijn/haar vaardigheden en overtuigingen steeds weer inzet, in welke situatie dan ook.

Wat we ons niet realiseren is dat we daarmee vaak onze eigen remmende kracht zijn. Met individuele coaching zet je jezelf weer in beweging.

Persoonlijke groei

De individuele coaching trajecten zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching geeft inzicht in je patronen en mechanismen, hierdoor ontstaat er bewustwording en ruimte om te groeien. Coaching is niet uitsluitend voor mensen met een probleem.

Dikwijls heb ik gesprekken met coachees die prima in hun vel zitten, maar voelen dat ze nog meer uit hun leven willen halen. Zie mij als je professionele sparringspartner. Ik werk met een open, nieuwsgierige en positieve houding, soms prikkelend, soms confronterend, altijd in een veilige omgeving.

 

Enthousiast geworden? Tijd voor meer informatie? Wacht niet langer:  bel of mail dan nu!

Volg mij op     linkedin

De basis vragen van LifeCoaching zijn ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’, ‘wat kan ik’.

Persoonlijk leiderschap

Zelfvertrouwen

Keuzes maken

Omgaan met perfectionisme

Bewustwording van Ruimte en Balans

Herstel van burn-out

Hanteren van stress

Grenzen aangeven

Beter communiceren

Bewust van drijfveren en talenten

Loopbaan ontwikkeling

lifecoaching
Call Now Button