fbpx

LifeCoaching

LifeCoaching zie ik als een steuntje in je rug dat iedereen op een bepaald moment van zijn leven verder kan brengen. Als Life Coach ervaar ik dat alle facetten van het leven - persoonlijke ontwikkeling, werk, privé, relaties - met elkaar te maken hebben en aangestuurd worden door iemands eigen kijk op de wereld.

1-op-1 coaching

Leer van je onbewuste patronen

Maatwerk

Voel je gehoord en gezien

Balans

Aandacht voor ratio en emotie; voor werk en privé

LifeCoaching? Hoezo?

LifeCoaching gaat over alle facetten die we in ons leven tegen kunnen komen. Van je persoonskenmerken, de relaties die je aangaat, je werk en ambities tot en met het hoger doel: een gevoel van zingeving.

We leven in wereld waarin snelheid, informatie en prikkels flink zijn toegenomen. De ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij, het tempo van leven, de rollen die we vervullen, gecreëerde verwachtingen: ze vormen voor veel mensen een obstakel om zich echt prettig en gelukkig te voelen. Ooit heb je een vorm gevonden om met die veelheid om te gaan.

 

Je doet wat je gelooft
  • Je laat bijvoorbeeld niet merken dat iets je raakt en praat er overheen. Altijd vrolijk en opgeruimd. “Nee geeft niet hoor, ik heb je ondertoon niet gehoord,” geef je aan door je gedrag.
  • Een ander laat zich bijvoorbeeld niet kisten en geeft nors een weerwoord. Non-verbaal maai je de ander uit de weg. Je belangrijkheid laat je zien door nog harder te werken. Om jou kunnen ze niet heen.
  • Of je trekt je juist terug, je wordt stil alsof je er even niet bent. Hierdoor heeft de ander geen idee wat er in jou omgaat en benoemt je gedrag bijvoorbeeld als terughoudend, niet betrokken.

En dat is nu net niet wat je wilde bereiken. Je deed dit op de automatische piloot, omdat je jezelf wilde beschermen.

Wat we ons niet realiseren is dat we daarmee onze eigen remmende kracht zijn.

Kortom: wat je doet, bewijst wat je gelooft. Zowel over jezelf als over anderen.

Persoonlijke groei

Binnen LifeCoaching zijn bewustwording en zelfkennis van groot belang. We werken met wat er nu is en richten op wat je zou willen en kunnen. Ik help je ervaren wat er bij jou ‘achter de schermen’ gebeurt, bijvoorbeeld wanneer je onder druk komt te staan.

 

Aandacht

De gebeurtenis en hoe je er mee omgaat, zijn twee verschillende dingen. Aandacht is hierbij een sleutel. Waar besteed jij volautomatisch aandacht aan? Herkenning van onze overtuigingen en patronen is een belangrijke stap naar een opening. Dit geldt voor bijna alle privé en zakelijke vragen. En zo werk je aan persoonlijke groei.

 

Enthousiast geworden? Tijd voor meer informatie? Wacht niet langer:  bel of mail dan nu!

Volg mij op     instagram  linkedin

De basis vragen van LifeCoaching zijn ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’, ‘wat kan ik’.

Omgaan met innerlijke criticus

Hanteren van werkdruk en werkstress

Vergroten assertiviteit

Loslaten en afstand nemen

Grenzen aangeven

Balans werk – privé

Ontwikkeling intuïtie

Beter communiceren

Kwetsbaar kunnen zijn

Persoonlijk leiderschap

Benutten van je talenten

Meer gevoel van geluk

lifecoaching
Call Now Button