fbpx

LifeCoaching

LifeCoaching werkt als een spiegel: kijk eens naar het pad wat je tot nu toe gelopen hebt en waar je zo naar uitkijkt. Jouw kijk op het leven heeft je gebracht waar je nu staat: je persoonlijke ontwikkeling, je keuzes in werk, privé, relaties, ze hebben met elkaar te maken. Met lifecoaching blijf je je leven verder vormgeven. Ontwikkel je verder als mens en leider. Waar sta jij op dit moment?

1-op-1 coaching

Leer van je onbewuste patronen

Maatwerk

Voel je gehoord en gezien

Balans

Aandacht voor ratio en emotie; voor werk en privé

LifeCoaching? Hoezo?

LifeCoaching richt zich op het vormgeven van je leven.

Hierbij is aandacht voor alle elementen die ons leven vorm en richting geven. Van de plek die je inneemt, de rollen die je speelt tot en met mate van balans in jouw leven die bij jou past. Gericht op jezelf en jij in relatie tot de ander. De een komt vanuit een werkgerelateerde vraag, de ander vanuit een privé vraag. Maar uiteindelijk ben jij maar één persoon die al haar vaardigheden en overtuigingen in welke situatie dan ook inzet.

Wat we ons niet realiseren is dat we daarmee vaak onze eigen remmende kracht zijn. Met lifecoaching wordt je weer je eigen motor om in beweging te komen.

Persoonlijke groei

Binnen LifeCoaching zijn bewustwording en zelfkennis van groot belang. We werken met wat er nu is en richten op wat je zou willen en kunnen. Ik help je ervaren wat er bij jou ‘achter de schermen’ gebeurt, bijvoorbeeld wanneer je onder druk komt te staan.

 

Aandacht

De gebeurtenis en hoe je er mee omgaat, zijn twee verschillende dingen. Aandacht is hierbij een sleutel. Waar besteed jij volautomatisch aandacht aan? Herkenning van onze overtuigingen en patronen is een belangrijke stap naar een opening. Dit geldt voor bijna alle privé en zakelijke vragen. En zo werk je aan persoonlijke groei.

 

Enthousiast geworden? Tijd voor meer informatie? Wacht niet langer:  bel of mail dan nu!

Volg mij op     instagram  linkedin

De basis vragen van LifeCoaching zijn ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’, ‘wat kan ik’.

Persoonlijk leiderschap

Keuzes maken

Omgaan met perfectionisme

Hanteren van stress

Loslaten en afstand nemen

Grenzen aangeven

Beter communiceren

Meer gevoel van geluk

lifecoaching
Call Now Button