fbpx

Nee is ook een antwoord

Nee-zeggen is niet altijd makkelijk en hé het klinkt zo negatief. Nee is ook een antwoord en mag best wat bewuster overwogen worden naar mijn idee. Want ‘Nee’ tegen het ene zeggen, betekent ‘Ja’ tegen het andere. En hoe moeilijk hebben we het daar soms mee. Maar oefening baart kunst!

Onderstaand artikel gaat over stoppen met pleasen, grenzen aangeven en duidelijk zijn voor jezelf en anderen. En misschien helpt het om het anders te zien: ipv Nee wordt het Ja onder voorwaarden. Probeer dat maar eens uit!

Mooi artikel hierover in MT.nl

Rik toe Water

Je grenzen in de gaten houden: Nee is ook een antwoord

 

 

NicoletteIk ben Nicolette Zwaard (1972). Door het schrijven van artikelen wil ik jou inspireren en tips geven, zodat je meer en meer je plek inneemt en tot je recht komt. Een plek waarin je aandacht hebt voor jezelf en verbinding met anderen.

Met veel plezier ben ik werkzaam in mijn praktijk in Apeldoorn waar ik Lifecoaching en Management coaching bied.

Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in voor Inspiratie Nieuwsbrief. Of volg mij op Linkedin, Instagram of Facebook.

Heb je vragen over dit artikel of vragen of interesse in mijn begeleiding? Stuur gerust een mail naar: info@zwaardcoaching.nl of gebruik het contactformulier.

Call Now Button