fbpx
online coaching

Online coaching in tijden van corona

online coachingHet proces gaat door

Nu het voor ons allemaal noodzakelijk is om gehoor te geven aan de voorzorgmaatregelen om het corona virus te stoppen, heb ik het besluit genomen om de coachgesprekken online te vervolgen. Zo gaat je ontwikkelingsproces door en zorgen we allebei voor onszelf en onze naasten.

De huidige omstandigheden kunnen ook een hoop emoties oproepen die prettig zijn om met een coach te bespreken. Of mogelijk heb je een ander vraagstuk – en nu extra mogelijkheden om daaraan te werken. Online coaching is een mooi alternatief voor face-to-face gesprekken.

 

Wat is online coaching?

Bij online coaching of e-coaching verloopt de communicatie via je computer of telefoon. Je bent dan niet fysiek in dezelfde ruimte als de coach, maar kunt elkaar wel zien en horen. De interactie is er dan nog steeds.

Wil je weten hoe dit werkt? Stuur mij een bericht info@zwaardcoaching.nl.

 

Sneller open durven zijn

‘Online coaching is begeleiding op afstand en kan daardoor kil lijken,’ zegt Marjanne Peters-Burgers, die al tien jaar e-coaching doceert bij trainingsinstituut De Baak. ‘Daarom besteden e-coaches extra aandacht aan de vertrouwensband. Maar vaak durven mensen door de afstand juist sneller open te zijn. Je bent relatief anoniem achter een beeldscherm en daardoor deel je soms makkelijker wat er in je omgaat en kom je sneller tot de kern dan wanneer een coach in levenden lijve voor je zit.’

 

Bewerkt artikel, bron: Coachfinder

 

Call Now Button