fbpx

Ooit iemand meegemaakt die door PIEKEREN een goed idee kreeg?

De enige constante is verandering, ook in deze tijd is dat nog steeds waar. Ook al lijkt dat nu veel stilligt, dat we ons (moeten) terugtrekken in huis. We zijn minder zichtbaar voor elkaar. En toch gebeurt er veel als je op jezelf bent aangewezen en vraagt het ook een andere houding en een andere actie van je om in contact te blijven met anderen.

De herfst is in de natuur ook een periode van terugtrekken, dingen loslaten. Het is heel natuurlijk dat we in deze tijd ons ook weer afvragen of we zo door willen of kunnen op het pad wat we gekozen hebben.

Misschien overweeg je te wisselen van pad. Dit kan spannend zijn, het kan een nieuwe aanpak van je vragen, kan je inspireren of juist verlammen.

Misschien blijf je juist nog even doorgaan op hetzelfde pad en begint je op te vallen dat dit pad je ook steeds hetzelfde brengt. En dat je niet meer echt vooruit komt, tegen dezelfde belemmeringen of (innerlijke) conflicten aanloopt. Mogelijk herken je dit op meer vlakken in je leven.

Wat wil je het liefst? Hoe doe je dat en waar loop je tegenaan? Levert het je energie op of kost het juist heel veel? Je hebt hier al heel vaak over nagedacht en je voornemens weer naast je neergelegd. Het is nu niet de juiste tijd… Maar piekeren helpt niet verder. Ben jij wel eens iemand tegengekomen die van piekeren een goed idee heeft gekregen?

Met een beetje hulp zie je sneller waar jouw kans ligt om in beweging te komen. Stap uit je hoofd en ga voor DOEN. Jij zit aan het stuur.

Call Now Button