fbpx

Stel je eens voor …

Dat de manier van leven zoals het nu van ons gevraagd wordt:

Niet reizen, 1 ½ meter afstand, zo veel mogelijk thuis werken, alleen sporten, geen uitjes …

 

Stel je eens voor dat dat niet alleen deze maanden van ons gevraagd wordt – ter overbrugging van de ontwikkeling van groepsimmuniteit en de ontwikkeling van een vaccin – maar de komende vijf jaar. Dus niet even een pas op de plaats, maar een nieuwe manier van werken en leven met elkaar als gewoon gaan accepteren. Stel je eens voor, wat zou je dan nog meer gaan veranderen aan je dagelijkse patroon? Welke prioriteiten stel je dan?

 

Dat wat mogelijk eerder al belangrijk was om aandacht aan te besteden, wordt door zo’n vraag uitvergroot. Eerst lijkt het nog te overbruggen door een soort overlevingsstand. Maar wat nu als je dit de komende vijf jaar zou moeten volhouden. Is dat mogelijk of lever je dan veel leef en werkplezier in? Wat zou er moeten gebeuren om dit te verbeteren?

 

Wanneer je voor een keuze staat, kan het verleidelijk zijn om te denken dat er maar één keuze juist is. En dat het een kwestie is van ontdekken welke keuze dat is. Echter, hoe je iets doet is minstens net zo belangrijk als wat je doet. Door keuzes in je leven open te benaderen vervaagt het onderscheid tussen een goede of een slechte keuze of gebeurtenis. Je nadruk van wat naar hoe verleggen, zorgt gegarandeerd voor groei.

Merk jij in dat er nieuwe keuzes gemaakt moeten worden?

Call Now Button