fbpx

Coachproeverij ``proef de herfst``

Coaching is bewustwording. Hierbij kunnen veranderingen die zich per seizoen in natuur voltrekken symbool staan. Deze parallellen kunnen ons helpen meer inzicht in ons zelf te krijgen.

Zo is de nazomer of de herfst de tijd van oogsten! Oogsten wat rijp is om van te genieten. Tegelijkertijd is het de tijd van loslaten. Vallende bladeren bereiden voor op een tijd van rust (winter). Er wordt losgelaten wat niet nodig is om de volgende fase van rust optimaal te benutten.

Dit oogsten en loslaten kun je ook op jezelf toepassen. Wat kan jij oogsten, op werk en privévlak? En wat kan en wil je loslaten?

Met de proeverij willen we jou laten kennismaken met coaching. Wat kan coaching voor je doen? Wil jij hier meer van proeven? Schrijf je dan nu in voor deze kennismakingsworkshop op 30 november van 9.30 – 12.00 uur.

De workshop wordt gegeven door Nelieke van Nelieke Lifecoaching en Nicolette van ZwaardCoaching.

In samenwerking met
nelieke life coaching
sfeer bos
sfeer bos
Wie, wat, waar?

Wanneer: vrijdag 30 november a.s.

Tijd: 9.30 uur – 12.00 uur

Deelnemers: max. 8 personen

Locatie: verzamelen op parkeerplaats Landgoed Staverden

Bijdrage: € 45,- p.p.

De workshop is inclusief thee en materialen.

Vul het inschrijfformulier in en meld je aan. Dit kan tot en met 28 november a.s.
* vereist

Door onderstaande optie aan te vinken geef je toestemming dat wij je e-mailadres gebruiken voor deze inschrijving. N.a.v. jouw inschrijving zal je e-mails van ons ontvangen t.b.v. deze workshop.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, klik hier.

Voor de inschrijving gebruiken wij het programma Mailchimp.

Call Now Button