fbpx

Coachproeverij ``proef de winter``

Ons leven is continu in beweging. Om eens stil te staan bij wat we merken, kan de natuur een metafoor zijn.

Zo is de winter de tijd van rust en bezinning! De winter maakt af wat in het najaar is begonnen. Toen begon de natuur af te sterven, in de winter gebeurt dat echt. Soms werkelijk, soms maar alleen aan de oppervlakte. Planten verstoppen zich diep onder de grond en groeien niet, het land ligt er vaak bevroren of heel koud bij. Aan het einde van een mooie koude dag, gaat de zon vaak prachtig onder. Er heerst stilte in de natuur.

Overigens is die stilte ook wel een beetje schijn, want onder de grond gebeurt er van alles. Veel zaad ontkiemt al in december in de grond. Dat ontkiemde zaad groeit dan in het voorjaar verder.

Deze periode van rust en bezinning kun je ook op jezelf toepassen. Zodat jouw ‘winter’ je rust en inspiratie gaat bieden. Door middel van coachoefeningen buiten in de natuur gaan we ontdekken wat de winter voor ons kan betekenen. Met de proeverij willen we jou laten kennismaken met coaching. Wat kan coaching voor je doen? Wil jij hier meer van proeven? Schrijf je dan nu in voor deze workshop op vrijdag 25 januari van 9.30 – 12.00 uur.

De workshop wordt gegeven door Nelieke van Nelieke Lifecoaching en Nicolette van ZwaardCoaching.

In samenwerking met
nelieke life coaching
Wie, wat, waar?

Wanneer: vrijdag 25 januari 2019

Tijd: 9.30 uur – 12.00 uur

Deelnemers: max. 8 personen

Locatie: Kootwijkerzand verzamelen op parkeerplaats kruising Houtzagersweg - Duinweg te Kootwijk

Meer informatie aanvragen

    Call Now Button